Προφίλ ιατρού

Κωνσταντίνος Καραμπότσης Μαιευτήρας Γυναικολόγος Αθήνα

Κωνσταντίνος Καραμπότσης

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος στην Αθήνα, στα Πατήσια
Ο Ιατρός Κωνσταντίνος Καραμπότσης είναι Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος με εξειδίκευση στους Υπερήχους (Μαιευτικούς και Γυναικολογικούς), στην Παθολογία τραχήλου μήτρας και στην Υστεροσκόπηση (Διαγνωστική και Θεραπευτική).
Μετά το τέλος της ειδικότητας στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας” μετέβει στο Λονδίνο στο “Kings College Hospital” με επικεφαλής τμήματος Υπερήχων τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαίδη.
Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και ανακοινώσεις και παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.
Το 2011, βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο εργασίας στο Διεθνές συνέδριο Παθολογίας τραχήλου μήτρας με θέμα “Long term data on the trend of HPV related biomarkers post treatment for cervical intraepithelial lesions”, Νοέμβριος 2011, Ιωάννινα.
Ο ιατρός διατηρεί ένα υπερσύγχρονο ιατρείο στα Πατήσια οδός Καραμανλάκη 14 όπου πραγματοποιείται η διάγνωση και θεραπεία παθήσεων όπως οτιδήποτε έχει να κάνει με Παρακαλούθηση κύησης, Παθολογία κύησης, Υπέρηχοι (Αυχενική Διαφάνεια, Β επιπέδου), Doppler, NIPT, Παθολογία τραχήλου μήτρας, Εμβόλια, Τοποθέτηση σπιράλ, Βιοψίες, Υπογονιμότητα, Τέστ Παπ, Κολποσκόπηση, Σπερματέγχυση.
Με γνώμονα, καταρχάς τον ασθενή και τις ανάγκες του, και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του, την άρτια επιστημονική του κατάρτιση αλλά και τη χρήση πλήρως εξελιγμένων ιατρικών μηχανημάτων στο υπερσύχρονο ιατρείο του, ο ιατρός Κωνσταντίνος Καραμπότσης διακρίνεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ποιότητας, σεβόμενος τον ασθενή.

Καλέστε μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας

Ο ιατρός είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ.
Ώρες λειτουργίας ιατρείου: Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 – 21:00.

Scroll to Top